אינדוקציה

אינדוקציה למטבח

אינדוקציה במטבח

אינדוקציה במטבח
הפער במהירות החימום בין כירי אינדוקציה למטבח לבין סוגי כיריים אחרים מצביע על יתרון של שתיים עד ארבע דקות לטובת כירי האינדוקציה.

על כירי אינדוקציה.

ההבדל בין כיריים המחממות באמצעות אינדוקציה למטבח לבין כיריים חשמליות הוא באלמנטים בהם נעשה שימוש ליצירת חום על פני השטח שנועד לכך. חימום באמצעות אינדוקציה נעשה באמצעות שדה אלקטרומגנטי, שאינו משנה את המראה של המשטח המחמם. משום שאין שינוי במראה של המשטח, המשתמש לא ידע אם המשטח פועל או כבוי. לכן יצרנים מוסיפים לכיריים המחממות באמצאות אינדוקציה להבות וירטואליות או תאורה מסוגים שונים, על מנת לאפשר למשתמש לדעת באם המשטח פועל או כבוי.

ראו על: טוסטר תעשייתי

כירי אינדוקציה למטבח מחממות מהר יותר מאשר טכנולוגיות חימום אחרות. הפער בין סוגי הכיריים השונים מצביע על יתרון של בין שתיים לבין ארבע דקות לטובת כירי האינדוקציה. משטחי הכיריים המחממות באמצעות אינדוקציה נשארים קרים יותר בהשוואה למשטחי כיריים הפועלות בטכנולוגיות חימום אחרות. המאפיין האמור מאפשר ניקוי קל ופשוט יותר של המשטח במקרה הצורך.

רוב היצרנים מוסיפים לכירי אינדוקציה מפסק מיוחד לשמירה על בטיחות המשתמש. כך, אם מפעילים את הכיריים המחממות באמצעות אינדוקציה בטעות, מבלי להניח עליהן כלי עם מזון לחימום, המשטח לא יתחמם. כמו כן, כשמפנים את כלי הבישול מעל פני משטח החימום, הוא יפסיק לפעול.

לצד היתרונות השונים מהם נהנים הבוחרים להשתמש בכירי אינדוקציה למטבח, ישנם גם מאפיינים אטרקטיביים פחות. כמו, למשל, שימוש בכלים מתאימים לחימום באמצעות אינדוקציה.

Share by: