צ'יפסר גז

צ'יפסר גז - דגמים מובילים

צ'יפסר גז כפול
צ'יפסר גז יחיד

צ'יפסר גז תעשייתי הינו מכשיר לטיגון בשמן עמוק המכסה את כל המאכל בצורה שווה, ומטגן אותו באחידות. כיום כולם אוהבים אוכל מטוגן באינספור סוגי מאכלים, בכל מסעדה משתמשים בטיגון, בין אם מדובר על צ'יפס, שניצלים, בטטות, או כרובית, צריך צ'יפסר גז תעשייתי איכותי עמיד שיעשה את העבודה לאורך זמן. 

עוד על : טוסטר תעשייתי

 

דגשים וטיפים בנוגע לצ'יפסר גז

אם אנו רוצים טיגון איכותי מוצלח, צריך שהוא יתבצע בטמפרטורות גבוהות מתאימות, שהאוכל לא יטבע בשמן הרבה זמן ללא טיגון, ומצד שני שלא יישרף מבחוץ ומבפנים לא יהיה מספיק מוכן. ולכן צריך ציפסר שישמור על הטמפרטורה הרצויה לאורך זמן. לאחר שהוספנו אוכל לטיגון השמן הטמפרטורות יורדות, ויש לוודא שהצ'יפסר הוא עם זמן התאוששות קצר ויחזיר את חום הטמפרטורות במהירות אל החום הרצוי לסיבוב שני. 

 

יש לוודא שהצ'יפסר עשוי מנירוסטה, כולל האמבטיה שלו, כמו כן שיש לו מצת מובנה, שלא תצטרכו לחפש גפרורים. חובה לוודא שהמכשיר עם הגנה כנגד דליפת גז, ויש לו טרמוסטט ביטחון שמפסיק את הפעילות שלו לפי לוח זמנים קצוב מראש. 

 

קיימים מספר סוגים של צי'פסרים, צ'פסר גז, צ'יפסר חשמלי, צ'יפסר דלפקי, צ'יפסר עומד, עם / ללא גלגלים, עם מקום לאחסון, בודד / כפול. 


אודות המקררים פנחס - ייבוא צ'יפסרים

חברת המקררים פנחס הינה מבין החברות הוותיקות בישראל, המספקת צ'יפסרים למסעדות, לבתי קפה ולחנויות מזון בישראל. אנו מייבאים מהחברות המובילות בעולם ציוד תעשייתי למטבחים, ומשווקים בלעדית בישראל במחירים משתלמים ביותר. סיפקנו ציוד מלא למאות מסעדות בישראל בהתאמה אישית, כולל ייעוץ, ליווי והקמה. 

 

לא כל המסעדות יש להם צורך באותו צ'יפסר, מסיבות שונות: תפוקה, מקום פיזי בעסק, הוצאות, מהירות טיגון, אחסון, נקודות גז / חשמל , ועוד. לפני שאתם מחליטים לרכוש צ'יפסר עבור העסק שלכם, יש לבדוק ולוודא שאתם הולכים על המכשיר הנכון, אצלנו תקבלו ייעוץ חינם, לאחר ניסיון של שנים ומאות עסקים, צברנו ידע שעוזר לנו להבין את הצרכים של בית העסק, ולספק עבורו פתרונות נכונים ומותאמים אישית. 

מתעניינים במכונות קרח?

 

אולי יעניין אתכם לקרוא גם על: צ'יפסר חשמל, מקררים מסחרייםמקפיאים תעשייתייםמטגנתתנורים תעשייתיים.   

 

 


Share by: